Menu

Amager FF - Amalie (17.05.2024)

image
24. maj 2024 kl. 08:24

Amager FF - Amalie (17.05.2024)


3 point mere til samlingen i en kamp, som desværre var til den kedelige side.


Dette bliver nok det korteste referat til dato, da aftenens kamp på mange måder blev en rigtig ”sommerkamp”, hvor tingene hurtigt satte sig ifht. de forudsigelser, som mange fra Amager FF havde gjort på forhånd. Af forskellige årsager har AFF igennem de seneste 3 år haft overtaget i kampene mod Amalie, specielt på HWH Arena, hvor det absolut ikke taler til Amalies fordel, at spillet spilles hurtigt på kunstbane. Amalie er et modent hold med mange spillere, som har en væsentlig højere gennemsnitsalder end vores unge drenge, men det fremstod igen tydeligt i dagens kamp, at AFF spiller for spiller er bedre end Amalie på samtlige pladser på banen. Derfor endte resultatet ikke overraskende med en AFF-sejr, endda med en meget komfortabel 4-0 sejr, hvor mange af tilskuere gav udtryk for det samme: Det var dejligt med de 3 point, men det var faktisk en ret kedelig kamp, der manglende ligesom et eller andet fra drengene.

Til dagens kamp havde trænerteamet udtaget følgende 14 mand:

Mål: Noah G.
Forsvar: Cardoso, Jensen, Silas, Bagger
Midtbane: Willer, Clausen, Wedder
Angreb: Noah S., Albæk, Louis
Bænk: Rønberg, Bak, Ilir

Som ovenstående indikerer, så er der ikke meget mere at sige om Amalies præstation i dagens opgør. De var ganske enkelt overmatchet af et AFF hold, som virkede underligt trætte og umotiverede. Det var som om, man kun spillede på 80%. Lidt bekymrende med tanken om de kampe, som venter AFF over de kommende uger. Omvendt er det stærkt gået, hvis man kan vinde 4-0 ved kun at spille på 80%.
Under alle omstændigheder skal der fra klubbens side gives den største respekt til Amalie for at være aktivt deltagende i ”hyggen” i gråzonen bagefter. Det viser godt nok modenhed og klasse, at man trods et 4-0 nederlag alligevel formår at skabe en hyggelig stemning med tilskuere og modstanderhold i 3.halvleg.
Det er ikke set før i samme omfang, så tak til Amalie for at tage nederlaget med opløftet pande og god stil.

Kampens forløb giver stort set sig selv, hvis man har læst det ovenstående. Der stod på mange måder AFF på alt. Vores dygtige målmand, Noah G., havde stort set intet at lave i 89min af kampen, og de få gange, Amalie nærmede sig vores målfelt, udstrålede Noah igen sin klasse med god kommunikation til sit forsvar og sikre indgreb.  
Han var også godt hjulpet på vej ved kaptajn, Silas, som ikke gav Amalies angriber en eneste chance. Han løb alt op, vandt samtlige dueller og gjorde generelt aftenen rigtig træls for Amalies 9’er. Det var en lang dag på kontoret for ham.
Offensivt skal vi være glade for 4 mål, men så heller ikke mere end det, for reelt burde vi have scoret 7 eller 8 mål. Vi brænder igen ”direktør-chancer” – 3 styks – hvor Amalies målmand går sejrrig ud af duellen, hvilket er fuldstændig vanvittigt med tanken om, at han to af gangene satsede hele butikken og sprang før selv sparket. Helt mirakuløst sparkede hhv. Albæk og Clausen til den side, målmanden havde valgt på forhånd, hvilket var til stor frustration for de fremmødte tilskuere, som måbende så til, mens det umulige skete.

”Hvordan i al verden, kan de brænde de chancer” lød en af kommentarerne fra en kvindelig tilskuer, som var lokket med ud i det gjorde vejr på trods af, at hun gav udtryk for, at hun ikke vidste så meget om fodbold. Men selv en ikke-fodbold-kyndig person kunne altså se, at store chancer igen blev misbrugt af vores offensive spillere.

Så 4 mål, det siger vi ja-tak til, men hvor kunne det være lækkert, hvis vi bare var sikkerheden selv foran modstanderens mål. Som nu f.eks. Cardoso, der gjorde det til 3-0 med et fremragende teknisk udført halvflugter, smadrede bolden ind bag en helt forsvarsløs målmand. Sikken et mål. Flot af Cardoso.
Men der var altså mulighed for, at AFF kunne have vundet denne kamp med tenniscifre, sådan blev det ikke helt.  

I den anden ende af banen kan vi bare konstatere, at vi på nuværende tidspunkt har ligaens bedste forsvar og målmand sammen med Culpa. Igen laver de clean-sheet, og vi ligger på nuværende tidspunkt på en statistik på 1,13 mål imod pr. kamp. En statistik som er matematisk næsten identisk med FC København i Superligaen. Vores forsvar har haft en fremragende sæson, og med to kampe a 4-0, så er vores angreb også kommet godt i gang.
Så Culpa, CBS og FIX: AFF er klar til at give jer kamp til stregen om de to oprykningspladser indtil allersidste spillerunde.                                


Amager FF’s næste kamp er på udebane på Kløvermarken mod SC Amager - søndag d. 26.05 kl. 12.00.


Tak til de fremmødte for støtten
CS, Amager FF

Luk